Uçansu uçacak

Uçansu uçacak BAKA tarafından verilen Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programına hazırlanan "Uçansu Şelalesi Mesire Alanı" Projesi ile yapılan başvuru kabul edildi

Uçansu uçacak

BAKA tarafından verilen Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programına hazırlanan "Uçansu Şelalesi Mesire Alanı" Projesi ile yapılan başvuru kabul edildi. Bu projenin kabul edilmesiyle, Uçansu ve çevresinin ekonomik gelişimine katkı sağlanacak, projeye Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2 milyon TL kaynak aktarılacak. 

Uçansu BAKA ile uçacak

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) tarafından verilen Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek Programına Gündoğmuş Belediyesi, Gündoğmuş Kaymakamlığı ve Gündoğmuş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan "Uçansu Şelalesi Mesire Alanı" Projesi ile yapılan başvuru kabul edildi. Bu proje ile Gündoğmuş Belediyesince Uçansu Şelalesi çevresinin alt yapısı ve çevre düzenlemesi yapılacak; bir yıl süreli turizme kazandırılmasına yönelik tanıtım, istihdam, sosyal kültürel etkinlikler düzenlenecek. Bu projenin kabul edilmesiyle, Uçansu ve çevresinin ekonomik gelişimine katkı sağlanacak, projeye Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2 milyon TL kaynak aktarılacak.
‘MÜJDE GÜNDOĞMUŞUM’
Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, sosyal medya hesabından gelişmeyi müjde olarak duyurdu: “Müjde Gündoğmuşum. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’na taktim ettiğimiz Uçansu Şelalesi çevre düzenlemesi projemiz kabul edildi. Buradan gelecek hibe kaynakla şelalemiz, inşallah Gündoğmuş'a yakışır bir şekle bürünecek. Sizi seviyorum, size hizmet etmekten zevk alıyorum”
Müjdeyi sevinçle karşılayan vatandaşlar ise projenin hazırlanmasında emeği geçen Kaymakam Murat Ekinci, Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Altınkaya, Müjde Yalçın ve Hasan Tuğrul Özeren’e teşekkür ettiler. – Mesut Uygur