ÜÇLÜ YARIŞ OLACAK!

ÜÇLÜ YARIŞOLACAK! 31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için Gündoğmuş'ta Saadet Partisi (SP) de aday çıkarıyor

ÜÇLÜ YARIŞ
OLACAK!

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için Gündoğmuş’ta Saadet Partisi (SP) de aday çıkarıyor. AK Parti’den yeniden Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İYİ Parti’den Sultan Çetin’in ardından SP’nin de aday çıkarması ile üçlü yarış olacak. SP’den Hayri Demirel’in aday olacağı ancak başka isimlerin de düşünüldüğü konuşuluyor.

Gündoğmuş’ta 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçim sürecinde siyaset ısınmaya başladı. AK Parti’den Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, İYİ Parti’den Sultan Çetin’in adaylıklarının ardından SP de aday çıkarıyor. SP'nin 30 yaşındaki genç isim Finans Uzmanı Hayri Demirel’i aday olarak çıkarmaya hazırlandığı iddia edildi. Ancak başka isimler üzerine de düşünüldüğü ve SP’nin aday konusunda kesin kararını Cuma gününe kadar vereceği konuşuluyor. “Gündoğmuş'un çehresini değiştirmeye talibiz. Gündoğmuş için hayallerimiz, yapılacak işlerimiz var” diyen Demirel, aday gösterilip seçilmesi halinde yapmayı düşündüğü bir takım projelerinden de bahsetti. 

SP de aday çıkarıyor

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için Gündoğmuş’ta Saadet Partisi (SP) de aday çıkarıyor. 24 Haziran genel seçimlerinde Millet İttifakı ortaklarından olan SP’nin de aday çıkarması ile aday sayısı üçe yükselecek. SP Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı olarak Finans Uzmanı Hayri Demirel’in gösterilmesine karar verildiği ancak başka isimler üzerine de düşünüldüğü konuşuluyor. SP’nin aday konusunda kesin kararını Cuma gününe kadar vermesi bekleniyor.
Aday olarak adı geçen Demirel, “Elleri öpülesi anaların, duası kıymetli abilerimizin desteği, genç kardeşlerimizin enerjisiyle, halkımızın teveccühleriyle Gündoğmuş'un çehresini değiştirmeye talibiz” dedi. Aday gösterip seçilmesi halinde yapacağı projeleri de anlatan Demirel, “Gündoğmuş için hayallerimiz, yapılacak işlerimiz var. Gündoğmuş’u doğal dokusuyla ön plana çıkararak cazibeli çekim merkezi haline getireceğiz. Tarımsal ve orman ürünlerimiz ile ilgili iş adamlarımız ve belediye işbirliği ile fabrikalar yaparak göç veren değil, göç alan bir ilçe haline getireceğiz. Tarımsal ürünlerimizin daha iyi değerlendirilebilmesi ve halkımızın daha fazla kazanması için borsa ve soğuk hava zincirleri kuracağız. Bağlantı yollarımızı ivedilikle iyileştirerek ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız. İlçemizde ikamet edip çeşitli şehirlerde okuyan tüm üniversite öğrencilerimize burs vereceğiz.” diye konuştu.
HAYRİ DEMİREL KİMDİR?
Kamu Yöneticisi/ Muhasebe & Finans uzmanı
1988 yılında Gündoğmuş köprülü mahallesinde doğdu. İlköğrenimini sırasıyla Köprülü, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya’da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde yükseköğrenimini tamamladı. Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik özel sektörde muhasebe finans danışmanlık gibi meslek dallarında çalışmaktadır. Bir dönem çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yaptı. Muhasebecilikten arda kalan zamanlarında otobiyografi alanında kitap yazmaya devam etmekte olup, yakın dönem siyasi tarih, Ortadoğu ve Orta Asya araştırmaları yapmaktadır.
Üniversite öğrenimini kamu yönetimi üzerine okuduğundan kamu devlet yönetimi belediyecilik ve halkla ilişkiler anlamında tahsilli ve bilgi birikimi olan bir kişiliktir.
Aktivist olma özelliğiyle de ön planda olan Hayri Demirel dünya barışı Müslüman coğrafyasındaki zulüm ve haksızlıklara karşı çeşitli miting basın bildirileri gazete ve televizyon açıklamaları ile birçok aktivitelere öncülük etmesiyle bölge halkının yakinen tanıdığı bir kişiliktir.
Saadet partisinin bir dönem Gündoğmuş ilçe başkanlığı olmak üzere hemen hemen her kademesinde görev yapmıştır.
Hayri Demirel evli 1 çocuk babası olup İngilizce, Arapça ve Osmanlıca bilmektedir.

RA-1 Hayri Demirel     RA-2 Sultan Çetin     RA-3 Mehmet Özeren


-Mesut Uygur