Ufka Yolculuk 7. kez başlıyor

Ufka Yolculuk 7

Ufka Yolculuk
7. kez başlıyor

Gündoğmuş’ta Ufka Yolculuk Bilgi Kültür Yarışması için İl Ufka Yolculuk Sorumlusu Adem Aydın ve Gündoğmuş Ufka Yolculuk Sorumlusu Bayram Ali Üreyen ile birlikte tanıtım çalışmaları kapsamında; Gündoğmuş Kaymakamı Murat Ekinci, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Türköz ziyaret edildi.
“Güzel Ahlak” konulu 7. Ufka Yoluculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları kayıtlarının bitmesine kısa bir süre kala Gündoğmuş’ta tanıtım ziyaretleri hız kesmeden devam ettiğini belirten İl Sorumlusu Adem Aydın, geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçe nüfus oranına göre en çok kayıt yapan ilçenin 320 kayıt ile Gündoğmuş olduğunu belirtti. Bu kayıtların öğrencilere ulaştırılmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür eden Aydın, kayıt kadar sınava girenlerin de olması konusunda gerekli çalışma ve planlamaların yapılacağını dile getirdi.
Üreyen ve Aydın, tanıtım kapsamında Kaymakam Ekinci’nin ve Başkan Özeren’in öğrencilere yönelik yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirdiğini ve her zaman öğrenciler için maddi ve manevi destek için hazır olduklarını dile getirdiği için teşekkür ettiler.
Aydın, elektronik aletlerin çok kullanıldığı şu zamanda Ufka Yolculuk Bilgi Kültür Yarışması’nın bir amacının da “okuma projesi” olması nedeniyle ilçede kitap okuma oranlarına pozitif destek sağlayacağını belirtti.
Kaymakam Ekinci, Başkan Özeren ve Milli Eğitim Müdürü Türköz, ziyaretlerinden dolayı Aydın ve tanıtım ekibine teşekkür ederek, yarışmaya desteklerinin devam edeceğini belirttiler. Olumlu ve verimli geçen ziyaretlerde Ufka Yolculuk Bilgi Kültür materyalleri takdim edildi.