'Ufka Yolculuk'a davet ettiler

Server Gençlik ve Spor Kulübü'nün 'Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları' çerçevesinde uluslararası gerçekleştirdiği ve 7'sinden 70'ine katılım fırsatı veren 'Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları' Gündo



Server Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları” çerçevesinde uluslararası gerçekleştirdiği ve 7’sinden 70’ine katılım fırsatı veren “Ödüllü Kitap Okuma Yarışmaları” Gündoğmuş’ta tanıtıldı. “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” parolasıyla bu yıl 6’ncısı düzenlenen bilgi ve kültür yarışması başvuruları başladı. Yetkililer, tüm Gündoğmuşluları yarışmaya katılmaya davet etti.
Yarışma kayıtlarının 4 Mart 2018’te sona ereceğini ve 8 Nisan 2018 tarihinde yazılı sınav olacağını duyuran yetkililer şu bilgileri verdi:
Ufka Yolculuk, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da hanelere âyet ve hadis bütünlüğünün bereketini sunmayı, insanlığı Allah katında son din olan İslâm’ın temel iki büyük kaynağıyla buluşturmaya amaçlamaktadır.Ufka Yolculuk 6. Bilgi ve Kültür Yarışması 2018-2019 yılında Türkiye’de yazılı olarak Türkçe ve Arapça, dünya genelinde ise online olarak İngilizce ve Arapça dillerinde düzenlenecektedir.Yarışma, Türkçe dilinde Ufka Yolculuk için özel olarak hazırlanan, ayet ve hadislerle Kur’an-Sünnet Bütünlüğü konusu çerçevesinde M. Es’ad Coşan’ın “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” adlı özel hazırlanan eserinden yapılacaktır. B kategorisinde aynı eserin sadeleştirilmiş hali olacaktır.