Uygur, CHP'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

Uygur, CHP'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu Gündoğmuş'un tanınan ve sevilen simalarından olan Nediret Uygur, Cumhuriyet Halk Partisi Gündoğmuş Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda  bulundu.

Uygur, CHP'den Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu

Gündoğmuş'un tanınan ve sevilen simalarından olan Nediret Uygur, Cumhuriyet Halk Partisi Gündoğmuş Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurusunda  bulundu. 

Uygur, adaylığı konusunda verdiği mesaj da, "Mücadele gücümüz ve değişime olan inancımız tamdır. Bu yolda ve uğurda yapmış olduğum başvuru öncelikle aileme, sevenlerime, hemşehrilerime ve partime hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Uygur kimdir:
1961 Gündoğmuş Köprülü Mahhallesi doğumlu, İlkokulu Köprülü'de tamamlayan ve genclik yıllarında Alanya'da özel bir sektörde çalışmış, daha sonra köyüne geri dönerek Köprülü Orman Kalkındırma Kooparatifinde 5 yıl boyunca görev yapmış, kardeşi ile birlikte aile şirketi kurduktan sonra beraber nakliyeye başlamış ve uzun yıllar bu mesleği devam ettirmiş, aynı zamanda 1992-2000 yıllarında Gündoğmuş Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimde görev almış, halen de Köprülü'nün Mahhalle temsilcisi görevini yürüten, evli ve 3 çocuk babası bir isim. - Mesut Uygur

Uygur CHPden Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu CHPden Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu