VAKA SAYISI 40'I AŞTI

VAKA SAYISI 40'I AŞTI Belediye Başkanı Özeren, Gündoğmuş'ta vaka sayısının 40'ın üzerinde olduğunu açıkladı

VAKA SAYISI 40’I AŞTI

Belediye Başkanı Özeren, Gündoğmuş’ta vaka sayısının 40’ın üzerinde olduğunu açıkladı.

VAKA ARTIŞI YÜZDE YÜZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Antalya’da koronavirüs vaka sayılarında artış olduğunu belirterek “Antalya'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 71” dedi. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de ilçedeki artışa dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

TEDBİRLERİ HATIRLATTI

Meclis toplantısında konuşan Özeren, “Gündoğmuş’ta 40’ın üzerinde pozitif vaka var. Tedbirlere sıkı sıkıya uymalıyız. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız da tedbirler ve yasaklara uymalı. Hep birlikte bu belayı atlatmalıyız” diye konuştu.

Vaka sayısı 40’ın üstünde

Belediye Başkanı Özeren, Gündoğmuş’ta vaka sayısının 40’ın üzerinde olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay, Antalya, Trabzon ve Diyarbakır il sağlık müdürleriyle görüştü. Bu illerdeki koronavirüs vaka sayılarında artış olduğunu belirten Koca, “Hatay ve Antalya'da vaka artışı yüzde 100, yoğun bakım doluluk oranı yüzde 71” dedi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de ilçe daha önce görünmeyen ancak son zamanlarda artışa geçen korona virüs konusunda uyarılarda bulundu. Meclis toplantısında konuşan Özeren, “Gündoğmuş’ta 40’ın üzerinde pozitif vaka var. Tedbirlere sıkı sıkıya uymalıyız. Biz belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımız da tedbirler ve yasaklara uymalı. Hep birlikte bu belayı atlatmalıyız” diye konuştu. – Haber Merkezi