Vatandaşın yol isyanı

Vatandaşın yol isyanı  Ortakuş ve Köprülü Mahallesi arasındaki bozuk yolların görmezden gelinmesi vatandaşı çileden çıkartınca, Gündoğmuşlular çözümü kendi kendilerine çare üretmekte buldu.

Vatandaşın yol isyanı

 Ortakuş ve Köprülü Mahallesi arasındaki bozuk yolların görmezden gelinmesi vatandaşı çileden çıkartınca, Gündoğmuşlular çözümü kendi kendilerine çare üretmekte buldu.

Gündoğmuş’un Ortakonuş ve Köprülü Mahallesi’nde vatandaşlar uzun süredir tadilat yapılmayan yollardan dolayı isyan ediyor. Çukurluklarla dolu yolları vatandaşlar kendi ürettikleri çarelerle kapatmaya çalışıyor. Vatandaşlar, “Karayollarının asfaltlama için yollara döktüğü asfaltın topa şeklindeki bu asfaltları araçların arkasına koyup yolun kötü olan yerlerinde taş ile ezerek yama yapıyoruz. Biz bunu nerede ise biz senedir böyle yapıyoruz. Biz yama istiyoruz. Defalarca yolların yaması için defalarca talepte bulunduk. İl başkanından turundan ilçe başkanına ve daire başkanına kadar talebimiz oldu. Son zamanlar da talebe karşılık yama aracı geldi. Şimdi o da bitmiş. Ortakonuş’tan Köprülü’ye kadar ara ara bozuk yollar var. Özellikle de kış aylarında öğrenci taşıyan servis araçları ve günlük kullanım yapan diğer sürücü vatandaşlarımız için zor bir durum. İlgili kurum yamayı bize temin etsin yeter. Biz kendimiz de yapmaya razıyız” şeklinde isyan ediyorlar.  -Mesut Uygur

yol asvalt