Vekile belediye engeli

Vekile belediye engeli İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Gündoğmuş'ta partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi


Vekile belediye engeli

İYİ Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Gündoğmuş’ta partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Çokal’ın ilçedeki ziyaretleri ve incelemeleri kapsamında geldiği kent müzesinde belediye işçilerinin belediyeden izin almadan gezilemeyeceği tepkisi ile karşılaştı. 

İYİ Partili vekilden
Gündoğmuş’a ziyaret

İYİ Parti Genel Merkezi Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Gündoğmuş’ta vatandaşlarla bir araya geldi.
Milletvekili Çokal, partililer ve vatandaşlar ile birlikte yeni hastane binası, öğrencileri yurtları ve kent müzesinde incelemelerde bulundu. Halimeana Kız Öğrenci Yurdu’nun atıl durumda kapalılarının kırılmış olduğunu gören Çokal, Hoca Ahmet Yesevî Erkek Öğrenci Yurdu’nun da kapalı olmasının, Kent Müzesi’nde hiçbir eşyanın bulunmamasının, ilçe merkezinde levhalı ancak içi boş binaların olmasının ve ALKÜ Fatma Çavuşoğlu MYO’nun geçen yıl yaptırılan bahçe duvarlarının yıkılmasının nedenini sordu. Milletvekili Çokal, kent müzesinde incelemelerde bulunurken belediye işçilerinin belediyeden izin almadan gezilemeyeceği tepkisi ile karşılaştı. Gerekli incelemelerin ardından Çokal, kapalı olan yer hakkında ilgili birimlere bilgileri ileteceğini ifade etti.
Gündoğmuş ziyaretinden fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşan Çokal, “Gündoğmuş İlçe teşkilatımızı ziyaret edip kıymetli hemşehrimlerimizle sohbet ettik. Oldukça anlamlı ve güzel geçen bu buluşmayı düzenleyen teşkilatımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi. – Dursun Kayacı