Yarım kalan düşünceler

Yarım kalan düşünceler Hani bir film izleriz ya da bir kitap sonu baştan bellidir ve size göre bir şey yoktur

Yarım kalan düşünceler

Hani bir film izleriz ya da bir kitap sonu baştan bellidir ve size göre bir şey yoktur. Ya da ilginizi çekmemiştir. Sayfaları ilerledikçe zaman kaybı olacağı düşüncesine kapılmışızdır ama bir ümit sonunuda görmek için bekleriz. İçimizden gelmez, merak uyandırmaz ama o umut biraz daha devam etmemize yardımcı olur.

Hayatta böyledir...

Tamamlanamayan şeyleri hep daha çok düşünür ve her hikayeye farklı sonlar dileriz. Sonunun kendimize göre olmadığını hissedincede bırakmayı tercih ederiz. Bazı düşünceler ise geceleri uyutmaz. Romantik şarkılarda yarım kalan aşklarımız gelir belki aklımıza, ya da zorlu bir sınavın sonunda öncelikle yapamadığımız soruları hatırlarız genellikle onlar bir gece öncesinde tüm hevesinle çalışmaya başladığın ama yarım bıraktığın tüm konulardan oluşan sorulardır ya hani..

İşte bütün bu örnekler bize 'keşkeler' ve yarım kalmışlık duygusunu yaşatan örneklerden bazılarıdır.

Hep yarım kalmanın hatasını, kusurunu yarım bırakmaya sebep olan konular ya da kişiler üzerinde ararız. Oysa hayattan ve hayatın getirecek olduğu tüm zorluklardan yorulmuş bir insanın sonucu görmeye dayanamamasıdır yarım bırakmak.

Belkide Bazı şeyleri tamamlamak için bir güç, bir insan, kulak vermemiz gereken bir ses gereklidir.

Günümüz dünyasında ne kadar mümkün olabilirse telaşeden uzak kaldığımız bir 'an' gerekir ki  kafamızı yastığa koyduğumuzda tüm keşkelerimiz son bulabilsin...

Bir yerden, herhangi bir yerlerden başlamalı insan böylece…

Keşkesiz umut dolu yarınlarınız olması dileğiyle.

Haftaya görüşmek üzere.

Sevgiyle kalın.