'Yazıklar olsun'

'Yazıklar olsun' Köprülü Mahallesi'ndeki yolun bir kısmının yapılması için muhtarın belediyeye başvurusuna rağmen Başkan Özeren'in 'Sen o yolu paran ile yaptır' şeklindeki skandal ifadesinin ardından, belediyenin yapmadığı yol vatandaşlar tarafından yapıldı.

'Yazıklar olsun'

Köprülü Mahallesi’ndeki yolun bir kısmının yapılması için muhtarın belediyeye başvurusuna rağmen Başkan Özeren’in “Sen o yolu paran ile yaptır” şeklindeki skandal ifadesinin ardından, belediyenin yapmadığı yol vatandaşlar tarafından yapıldı.

Köprülü Mahallesi İnderesi Mevkii Çıngıldak Bük arığı yolu olarak geçen ve yaklaşık olarak 700 metre olan yolun 350 metresinin yapılması için belediyeye müracaat eden vatandaşlar, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’den aldıkları yanıtla neye uğradıklarını şaşırdı. Özeren, iddiaya göre bahçe yolunda arazisi bulunan Hasan Güven’e, “Sen o yolu paran ile yaptır.” diye konuştu

‘GERGİNLİK YAPARAK SİYASET YAPMAYI TERCİH EDİYOR

Köprülü Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz ise öncesinde yolun yapımını kabul ettiğini fakat yoldan kimlerin faydalanacağını öğrendikten sonra yapmadığını dile getirdi. Yılmaz,” Şimdi bizde kendi imkanlarımız ile yolu açtırdık. Böyle olmasa iyiydi. Kendisi gerginlik yaparak siyaset yapmayı tercih ediyor” dedi.

Belediyenin yapmadığı yolu vatandaşlar yaptırdı

Geçen yıl yolun yapılması için Gündoğmuş Belediyesine müracaatta bulunan Köprülü Muhtarı ve vatandaşlar aldıkları cevapla şaşkına uğradıklarını söylediler.

Köprülü Mahallesi İnderesi Mevkii Çıngıldak Bük arığı yolu olarak geçen ve yaklaşık olarak 700 metre olan yolun 350 metresinin yapılması için belediyeye müracaat eden vatandaşlar, aldıkları cevap karşısında şaşkına uğradıklarını ve bunun üzerine kendi aralarında birleşerek ortak para koydukları yolu kendi imkanları ile açtırdıklarını ifade ettiler.

‘SEN PARANLA YAPTIR’ DEDİ

Bahçe yolunda arazisi bulunan Hasan Güven ise Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren’e sitemde bulunarak şunları söyledi. “Bu yol Bük arığı yolu. Hem de vatandaşların yolu. Muhtar ile beraber toplandık yolu yaptıralım dedik. Mülk sahiplerine de sorduk. Yaptıralım dediler. Belediye başkanına dedim ki, Başkanım bu yolu yapabilir misiniz dedim. Bana dedi ki, sen o yolu paran ile yaptır dedi. Bende param ile bu yolu yaptırdım. Bu yolu bir belediye başkanı yaptıramıyor ise yazıklar olsun. Bizde bu yolu toplanıp paramız ile yaptırdık. Borumuzu döşeyip, suyumuzu sulayacağız. Kendi işçisine sormuş o yoldan kim yararlanacak diye. Yılmazlar hep yararlanacak oradan, o zaman yaptıramam ben o yolu diyor. Belediye başkanı bunu konuşan” dedi.

VATANDAŞLAR RAHATÇA GİDECEK

Köprülü Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, “Su yolunun yapılması için geçen yıl belediye başkanına talepte bulunduk. Önce tamam demişti. Başkan yardımcısı Ali Gülen’i göndermişti. Daha sonra da Başkan kendisi geldi bakmaya. Buradan gittikten sonra belediye işçisi ile haber göndermiş. Bu yoldan kim yararlanacak diye. Bende kimlerin yararlanacağını yazdım gönderdim. Bir süre geçmesine rağmen yol ile ilgili bir dönüş yapmadı. Şimdi bizde kendi imkanlarımız ile yolu açtırdık. Böyle olmasa iyiydi. Kendisi gerginlik yaparak siyaset yapmayı tercih ediyor” dedi. Yılmaz, “Ayrıca açılan bu yol üstünden kapalı sistem suyolunu arık başından alarak aşağıda bulunan merkeze ulaştırmış olacağız. Burada yaklaşık olarak 700 metre su arığı yenilenmiş olacak. Aynı zamanda bu yolun açılması ile vatandaşlarda arazilerine rahatça gidip gelebilecekler.” -Mesut Uygur

belediye yol