Yeni başkan Kızılkaya

Yeni başkan Kızılkaya MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kıldan'ın vefatı sonrası, Gündoğmuş İlçe Başkanlığı'na atanan Ramazan Kızılkaya mazbatasını aldı

Yeni başkan Kızılkaya

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kıldan’ın vefatı sonrası, Gündoğmuş İlçe Başkanlığı’na atanan Ramazan Kızılkaya mazbatasını aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı görevini yürütürken yaşamını yitiren Hüseyin Kıldan’ndan boşalan başkanlık koltuğuna Ramazan Kızılkaya getirildi. 24 Ağustos Çarşamba günü İlçe Başkanlığı’nda görev teslimi yapıldı. Kızılkaya, mazbatasını İl Başkanı ve MHP, MHK üyesi Hüseyin Yıldız’ın elinden aldı. Rahmetli başkan Hasan Hüseyin Kıldan anıldı ve adına plaket verildi. İlçe binasındaki görev tesliminin ardından kısa bir sohbetten sonra MHP İl yönetimi ilçeden ayrıldı.

“BURADA YAPILACAK OLAN SİYASET ÇOK ÖNEMLİ”

Devir teslim töreni sırasında konuşan Hüseyin Yıldız, “Hepinizin bildiği gibi Gündoğmuş’taki tüm siyasi çalışmalara katılmış bir kardeşinizim. Gündoğmuş bu gün itibari ile nüfusu küçük olmakla birlikte özünde Antalya’nın en büyük ilçesidir. Burada yapılacak olan siyaset çok önemlidir. Gündoğmuş’a ulaşamayan siyasi partiler diğer ilçelerde sonuç alamazlar. Manavgat’ta, Antalya’da, Serik’te Gündoğmuş’ta yaşayan nüfustan çok daha fazla evlatları, akrabaları burada yaşarlar. Ben Gündoğmuş siyasetine önem veren biriyim. İl başkanımız ile birlikte Gündoğmuş’a sıklıkla gelip diyoruz. Faaliyetlere katılıyoruz.” İfadelerini kullandı.

“DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

Yıldız, konuşmasının son bölümünde, “Daha çok çalışmamız gerekiyor. Biz sizler ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisini Gündoğmuş’ta birinci parti, Gündoğmuş’un etkilediği diğer ilçelerde de partimizi daha yukarlara taşımak için desteğinize ihtiyacımız olduğunu ifade ediyorum. Değerli ilçe başkanımızın daha önceki süreçlerinde beraber çalıştık. Kendisine başarılar diliyorum. Bu işin üstesinden geleceğine, rahmetli başkanın taşımış olduğu bayrağı daha yükseğe çıkaracağı kanaatindeyiz. İnşallah hep beraber elimizden geleni yapacağız. Gündoğmuş’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ni hak ettiği yere getireceğiz.” dedi.

“HİÇ KİMSEYE KÜS DEĞİLİZ”

MHP Gündoğmuş İlçe Başkanı olarak atanan Ramazan Kızılkaya ise , “Sayın başkanın vefatı olduğunda cenazesine katılamadım. Gündoğmuş’un bu görevi bize teklif edildiğinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde verilen görev reddedilmez. Bu yolda bize yardımcı olacak arkadaşlar ile beraber, Milliyetçi Hareket Partisi’nin bayrağını Gündoğmuş’ta en üst seviyeye çıkarmak için çalışacağız. Biz hiç kimseye küs değil, hiç kimsede düşmanımız değil. Herkesle dost olmayı seçtik. Bundan sonrada onu seçeceğiz. Gündoğmuş’ta ülkücü hareketten taviz vermeden hizmet etmeye davamıza devam edeceğiz. Bize bu görevi layık gören, Onur bey’e, bütün yöneticilere, sayın il başkanımıza, Dr. Devlet Bahçeli Genel Başkanımıza teşekkür ediyor verdikleri görevi layıkıyla yapacağımıza kendi adıma söz veriyorum.” İfadelerini kullandı.

SANCAĞIMIZ KIYAMETE KADAR DALGALANMAYA, AÇIK KALMAYA DEVAM EDECEK

MHP İl Başkanı Hilmi Durgun ise konuşmasında, “Gündoğmuş hemşerilerim değerli misafirlerim. Hepinizi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum. 2018 yılından 2022 yılına kadar dört yıl boyunca Gündoğmuş ilçe başkanlığımızı yapan kıymetli başkanımız Hasan Hüseyin Kıldan’ı rahmetle anarak hepinize hoş geldiniz diyorum. Her faninin olduğu gibi bir gün olacak bizlerde bu dünyadan göç edeceğiz. Teşkilatlarımız, partimiz ve sancağımız kıyamete kadar dalgalanmaya, açık kalmaya devam edecek. Sayın başkanımızdan vefatı münasebeti ile boşalmış olan Gündoğmuş ilçe başkanlığına, İl Başkanlığımızın teklifi, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız, sayın Edip Sevin Yalçın’ın ve sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin taktirleri ile geçmiş dönemlerde parti kademelerinde görev yapmış ve şuanda da Gündoğmuş’ta olup yerleşmiş olan Ramazan Kızılkaya’a liderimizin taktirleri ile beraber ilçe başkanı olarak atanmıştır. Bizler de bu gün ilçe başkanlığımızın açılışını gerçekleştirelim hem de sizler ile hasbihal edelim, hem de bundan sonraki süreçte partimizin proğramına, tüzüğüne, genel başkanımızın bize çizmiş olduğu istikamet üzere 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile ilgili sizler ile buluşmuş olduk.” Dedi.

“ADAY BELLİ KARAR NET”

Durgun, son olarak, “Sayın Genel Başkanımızın da daha önce ifade ettiği üzere önümüzdeki ay 4 Eylül tarihinde de Türkiye’de Sivas ilimizden başlamak kaydıyla Ekim, Kasım, Aralık aylarında devam edecek olan “Aday belli karar net” temalı toplantılarımızla ülke sattın da vatandaşlarımızla buluşacağız. Bundan sonraki süreçte Milliyetçi Ülkücü Hareket dün olduğu gibi bundan sonra da Cumhur ittifakının başarısı için geçesini gündüzüne katacak mücadelesine devam edecektir. Birbirimize sımsıkı sarılarak Gündoğmuş’tan başlamak üzere Cumhur ittifakının başarısı için çaba sarf etmemiz gerekir. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan gönül seferberliği ile tüm hemşerilerimize ulaşma gayretinde olmaz gerekiyor. Bunu yaparken Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyfendinin ‘önce ülkem ve milletim, sonra partim şiarım’ bütün ülkücülerin ve herkesin düstur olarak örnek alması gerektiği bir cümledir. Bizler dün olduğu gibi bundan sonrada Genel Başkanımızın bize çizmiş olduğu hedef ve istikamete mücadelemizi son nefesimize kadar devam ettireceğiz dedi.” Şeklinde konuştu.

RAMAZAN KIZILKAYA KİMDİR?

Gündoğmuş Ortaköy doğumlu Kızılkaya, İlkokulu Ortaköy Mahallesinde okudu. Ortaokul ve lise öğrenimini ise Antalya’da tamamladı. MHP’nin 12 Eylül’den sonrasında Muratpaşa İlçe Kurucusu, 1991-1995 arası Antalya Keşifler Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yaptı. Kepez Belediyesi Hizmet-İş Sendikası iş yeri baş temsilciliği ve aynı zamanda Aksu Belediyesi 2018 – 2019 yılları arasında MHP meclis üyeliği imar komisyonu görevlerinde bulundu. – Haber: Mesut Uygur