Yeni bir şehir gibi

Yeni bir şehir gibi Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapımı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor

Yeni bir şehir gibi

Gündoğmuş Belediyesi tarafından yapımı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor. Ücretsiz olarak halka açık olacak tesis, içinde barındırdığı sosyal donatılarla yeni bir şehri andırıyor.

AÇILIŞ İÇİN GÜN SAYIYOR

Gündoğmuş Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor. Baraj gölü manzaralı alanda bulunan ve içerisinde çok sayıda sosyal donatının bulunduğu tesis açılış için gün sayıyor. Ücretsiz olarak halka açık olacak tesiste isteyen yiyecek içecek getirip piknik yapabilecek, isteyen de tesis içinde alışveriş yapabilecek.

BİR ÇOK ALAN BULUNUYOR

Yarım dönüm kapalı alana sahip tesiste Selçuklu tarzında bir restoran ve fırın, 14 kameriye, 14 barbekü, 8 çeşme, çocuk parkı oyun grubu, spor aletleri, Sultan çadırı, gözleme evi, kütüphane, mescit, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu, şelaleler, şu kanalları ve havuzlar bulunuyor. Halka hesaplı ve kaliteli olarak hizmet edecek tesisin açılışı yakında yapılacak.

Sosyal tesisler yükseliyor

Belediye tarafından yapımı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor. Ücretsiz olarak halka açık olacak tesisin içinde restoran, kamelyalar, fırın, barbeküler, oyun ve spor alanları gibi çok sayıda sosyal donatı bulunuyor.

Gündoğmuş Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Gölbaşı Sosyal Tesisleri’nde sona yaklaşılıyor. Belediye Başkanı Özeren, baraj gölü manzaralı alanda bulunan ve içerisinde çok sayıda sosyal donatının bulunduğu tesis inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından bilgiler veren Özeren, şunları söyledi: “Bugüne kadar detaylı şekilde paylaşmadım. Ama çalışmalar belli bir aşamaya geldiği için şimdi takdirlerinize arz ediyorum. Tesisler hakkında merak edilen bazı hususları açıklamak istiyorum. Tesisler ücretsiz olarak halka açık olacak. İsteyen evinden yiyeceğini, içeceğini getirip piknik yapabilecek. Tesiste 500m2 kapalı alana sahip, Selçuklu tarzında bir restoran ve fırının yanında, 14 adet kameriye, 14 adet barbekü, 8 adet çeşme, çocuk parkı oyun gurubu, spor aletleri, Sultan çadırı, gözleme evi, kütüphane, mescit, bisiklet yolu ve yürüyüş yolu, şelaleler, şu kanalları ve havuzlardan oluşmaktadır. Restorana et, balık ve tavuk ürünlerinin yanında, mevsim meyveleri, çerez, meşrubat, dondurma gibi ürünler de arz edilecek. Gözleme (büküş) ve çayın yanında, köy kahvaltısı ve et ürünleri hesaplı ve kaliteli olarak arz edilecek. İnşallah açılışa hepinizi davet edeceğiz” – Mesut Uygur