Yılın ilk meclisi yapıldı

  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2018 yılının ilk meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılının ilk meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
Açılış ve yoklamanın ardından meclis üyelerinin 145 madde oy birliği ile kabul edildi. Gündem dışı bölümde konuşan AK Parti Grup Sözcüsü Bahattin Bayraktar, 2018 yılının güzel kararlara vesile olmasını diledi. Bayraktar, “Taşeron işçileri ilgilendiren karar hükümetimiz imza attı. Emeği geçenle şükranlarımızı sunuyoruz. Kadronun işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. CHP İl Başkanı seçilen Ahmet Kumbul’a görevinde başarılar diliyorum. Enerji Tasarrufu Haftası çok önemli, enerji olarak her birimizi tasarruf etmeliyiz, halkımızın enerji tasarrufunda duyarlı olmasını diliyorum. Yaklaşan 10Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü şimdiden tebrik ediyorum. Meclisimizin hayırlı alacağımız kararların en iyi şekilde hizmete dönüşmesini diliyorum” dedi.
CHP Grup Sözcüsü Cansel Çevikol, 2018 yılında alacakları kararların Antalya’ya hayırlı olmasını diledi. Çevikol, CHP İl Başkanlığı seçimi yapıldığını hatırlatarak, yeni görevinde Ahmet Kumbul’a ve yönetim kuruluna başarılar diledi. Sarıkamış Şehitleri’ni de anan Çevikol, basın mensuplarının yaklaşan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de tebrik etti.
MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli ise yeni yılın Antalya’ya Türkiye’ye güzellikler getirmesini dileyerek, “ Taşeron yapısında yapılan düzenlemeyi destekliyoruz ama keşke daha geniş çerçeveli olsaydı. Ayrıca Konyaltı Sahil Projesi’nin neden geciktiğini merak ediyoruz, bununla ilgili açıklama bekliyoruz.”dedi.
Türel, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, Sarıkamış Şehitleri ve tüm şehitlere rahmet diledi.