Yine aynı senaryo

Yine aynı senaryo Gündoğmuş Güneycik Mahallesi'nde bulunan ve 'Ölüm rampası' olarak adlandırılan bölgede yüksek tonajlı bir araç daha kaza yaptı

Yine aynı senaryo

Gündoğmuş Güneycik Mahallesi’nde bulunan ve “Ölüm rampası” olarak adlandırılan bölgede yüksek tonajlı bir araç daha kaza yaptı. Kazada yaralanan araç sürücüsü Manavgat Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Gündoğmuş’a bağlı Güneycik Mahallesi’nde bulunan Kındıra Mevkii’nde yaklaşık 3 kilometrelik rampada yine bir kaza daha meydana geldi. Çeşitli periyotlarda yaşanan kazalarda 12 kişinin yaşamını yitirdiği ve onlarca kişinin yaraladığı “Ölüm Rampası”nda yüksek tonajlı bir araç daha kaza yaptı. Seyir halindeki 07 ASL 283 plakalı kamyon freni boşalması sonucu virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Kazada şans eseri sürücü hafi yaralanırken Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAZALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Sık sık yaşanan kazalar ve kazaların yüksek tonjalı araçları tarafından meydana gelmesi ile birbirine benzerliği bölgede acil önlem alınması gerektiğini bir defa daha gözler önüne serdi. Son yaşanan kazada karşı yönden başka aracın gelmemesi faciayı önlerken, bundan sonraki süreçte yaşanabilecek faciaları içinde sinyal verdi.

BÖLGE HALKI KAÇIŞ RAMPASI İSTİYOR

Yaşanan kazalardan sonra sık sık konuyu gündeme getiren bölge halkı da “Ölüm Rampası”na bir an önce çözüm bulunmasını istiyor. Araçlar uzun süreli olarak yokuş aşağı iniş yaptığı için özellikle yüksek tonajlı araçların frenlerinde boşalma meydana geliyor. – Burak Gül

F.A.: Kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.

F.A.2: Bölge halkı “Ölüm Rampası”’na çözüm istiyor.