YİNE FETÖ BELASI

YİNE FETÖ BELASI 15 Temmuz darbe girişiminin ardından birçok soruşturma ve görevden almanın yaşandığı Gündoğmuş'ta geçen yıl çöplük yangını ile ortaya çıkan FETÖ kitapların ardından bu kez de çöp kont

YİNE FETÖ BELASI

15 Temmuz darbe girişiminin ardından birçok soruşturma ve görevden almanın yaşandığı Gündoğmuş’ta geçen yıl çöplük yangını ile ortaya çıkan FETÖ kitapların ardından bu kez de çöp konteynırında aynı tür kitaplar bulundu. Gündoğmuş’un ismi bir türlü FETÖ’den kurtulamadı.

Gündoğmuş’un Rasih Kaplan Mahallesi’ndeki bir çöp konteynırında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yayın organlarına ait kitaplar bulundu. Jandarma ve İlçe Müftülüğü’nün bulunduğu kavşaktaki çöp konteynırında FETÖ kitaplarını gören bir vatandaş, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, söz konusu kitapların FETÖ’nün yayın organı kapatılan Zaman gazetesinin dağıttığı kitaplar olduğunu tespit etti. Savcının da incelemelerinin ardından kitapları attığı iddia edilen bir müftülük çalışanı gözaltına alınırken kitaplar savcılık talimatı ile toplatıldı.

Yine FETÖ kitapları bulundu

Gündoğmuş’un Rasih Kaplan Mahallesi’ndeki bir çöp konteynırında Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) yayın organlarına ait kitaplar bulundu. Jandarma ve İlçe Müftülüğü’nün bulunduğu kavşaktaki çöp konteynırında FETÖ kitaplarını gören bir vatandaş, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, söz konusu kitapların FETÖ’nün yayın organı kapatılan Zaman gazetesinin dağıttığı kitaplar olduğunu tespit etti. Savcının da incelemelerinin ardından kitapları attığı iddia edilen bir müftülük çalışanı gözaltına alındı. Çöp konteynırında çıkan kitaplar savcılık talimatı ile toplatıldı.
15 Temmuz darbe girişimin ardından kaymakamlık, müftülük ve bir takım görevliler tarafından Zaman gazetesine ve FETÖ’nün diğer yayınlarına ait her türlü yazılı eserin imhasının yapılması kararı alınmıştı. Gündoğmuş’ta imhanın bir kısmının yapıldığı ve sonrasında eski Kaymakam Mustafa Üner ve eski müftünün de tutuklanması üzerine bazıların kaldığı, bu kitapların köylerde kalan camilerden toplandığı tahmin ediliyor.
Gündoğmuş çöplüğünde 30 Ekim 2018’de meydana gelen yangının ardından kalıntılar arasında yanmamış halde FETÖ yayın organı kapatılan Zaman gazetesi tarafından dağıtılan kitapların bulunmuştu. Bunun üzerine ‘Yangının çıkış nedeni FETÖ belgelerinin imhası mı?’ sorusu akıllara gelmişti.

Rasih Kaplan Mahallesi’ndeki çöp konteynırında FETÖ kitapları bulundu.

Geçen yılki çöplük yangınında da FETÖ kitapları ortaya çıkmıştı

– Mesut Uygur

Tesettür Tesettür