Başkan Özeren yatırımları inceledi

Başkan Özeren yatırımları inceledi Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Gündoğmuş'ta yapılmakta olan yatırımları yerinde inceledi

Başkan Özeren yatırımları inceledi

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Gündoğmuş’ta yapılmakta olan yatırımları yerinde inceledi. Yol yapım çalışmalarını incelerken açıklamalarda bulunan Özeren, “İnsanın en çok zevk aldığı husus, verdiği sözleri yerine getirmek oluyor. Öldüğümüz zaman adımız, inşallah, gönülden gönle; mahalleden mahalleye; gurbetten sılaya ‘yol yapan’ başkan olarak anılır” dedi.

‘Yol yapan başkan’ olarak anılayım!



Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, Antalya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısına katıldı. Mecliste 15 Temmuz Demokrasi Caddesi yolunun BSK asfalt yapılması işi ile ilgili imzalanan işbirliği protokolü; Serinyaka Mahallesi’ne Tarımsal Tesis Alanı (Hayvancılık İşletmesi ve Süt ve Besi Çiftliği) planlanması; Gündoğmuş, Akseki ve İbradı ilçe sınırları bütününde 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı çalışmaları kapsamında alanların ‘tarım dışı amaçlı’ kullanılabilmesi için İçişleri Bakanlığı’ndan ‘Kamu Yararı Kararı’ alınması konusu ile ilgili İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının teklif yazısı gündeme geldi.

Ayrıca Başkan Özeren, Gündoğmuş’ta yapılmakta olan yatırımları da yerinde inceledi. Eskibağ’da yol çalışmasının sonuna gelindiğini belirten Özeren, Çayırözü ve Çiçekoluk’ta kilit parke taşı uygulamasının başladığını, Çamlıalan’da yapılması planlanın caminin yerinin açıldığını, Güneyyaka’da da imam lojmanının yapımına başlandığını ve caminin çatısının yenilendiğini aktardı.
Yol yapım çalışmalarını incelerken açıklamalarda bulunan Özeren, “İnsanın en çok zevk aldığı husus, verdiği sözleri yerine getirmek oluyor. Bazen kaynak yetersizliğinden sözlerimiz gecikiyor. Dostlarımız hemen sitem ediyorlar. Bazı talepleri ‘değerlendirelim’ diyorum. Dostlarımız bunu verilmiş bir ‘söz’ olarak kabul ediyorlar. Olsun... Rabbimden niyazım, imkan versin, sözlerimizi yerine getirelim. Kalplerden kalplere ulaşan manevi yollarla, Gurbetten sılaya, evlat ulaştıran, kardeş ulaştıran fiziki yollar yapalım. Öldüğümüz zaman adımız, inşallah, gönülden gönle; mahalleden mahalleye; gurbetten sılaya ‘yol yapan’ başkan olarak anılır.” şeklinde konuştu.