Yol talepleri arttı

Yol talepleri arttı Gündoğmuş Belediyesi ekipleri, Köprülü ve Ümütlü Mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor

Yol talepleri arttı

Gündoğmuş Belediyesi ekipleri, Köprülü ve Ümütlü Mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalardan fotoğrafları sosyal medyada paylaşan Belediye Başkanı Özeren’e bazı vatandaşlar kendi mahallelerine de yol ve bakım yapılması için isteklerde bulundular. 

Yollar yapılırken yeni talepler geldi

Gündoğmuş Belediyesi ekipleri, Köprülü ve Ümütlü Mahallelerinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Köprülü’de banket ve yağmur mazgallarını temizleyen ekipler, Ümütlü’de de bahçe yollarına betonlama çalışması gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mehmet Özeren, çalışmalardan fotoğrafları sosyal medyadan paylaşarak ekiplere teşekkür etti.
Vatandaşlar ise yapılan çalışmalara teşekkür ederken yeni taleplerde bulundular.
İmdat Kılınç adlı bir vatandaş, “O belediye işçileri bir de bizim köyün yollarını yapsa çok iyi olacak. Bakıyorum bizden tarafa kaşıkla yapılan yolları köylere kepçeyle yapılıyor. Çok tuhaf, üvey evlat olduk vesselam” dedi.
İbrahim Şirin adlı vatandaş da “Biz mahalle yolumuzu yaptıramadık. Adamlar bahçe yolu yaptırıyor. Valla helal olsun. Ne varsa bu Narağacı’nda? Diyecekler ki yayla yolunu asfalt yaptık. Sırtımızda çuval taşımaya devam” diye dert yandı.
Özeren ise Şirin’in bahsettiği yolda mülkiyet sorununun çözülmediğini belirterek “Evet, yayla yolu deriz. Çünkü yaptığımız her toplantıda Narağacı halkının tek isteği yayla yolu idi” diye yanıt verdi.
Şirin de belediyeye ait parselin krokisini göstererek yolun buradan neden geçmediğini sorunca Özeren, birlikte incelemek için Şirin’i belediyeye davet etti.

-Vedat Uygur