Zarar vermeyin!

Zarar vermeyin! Gündoğmuş'un Eğrigöl yaylası, binlerce çiçeğin açtığı ve doğanın muhteşem güzelliklerini sergilediği kartpostallık bir manzara sunuyor; Bölge halkının ve doğa severlerin tek dileği bu alanların off-road alanına dönüştürülmemesi ve doğanın zarar görmemesi.

Zarar vermeyin!

Gündoğmuş'un Eğrigöl yaylası, binlerce çiçeğin açtığı ve doğanın muhteşem güzelliklerini sergilediği kartpostallık bir manzara sunuyor; Bölge halkının ve doğa severlerin tek dileği bu alanların off-road alanına dönüştürülmemesi ve doğanın zarar görmemesi.

Gündoğmuş'un eşsiz güzelliklerinden biri olan Eğrigöl yaylası, her sene olduğu gibi bu sene de kartpostallık manzaralar sunmaya devam ediyor. Yayla, binlerce çiçeğin açmasıyla birlikte adeta bir renk cümbüşüne dönüştü. Özellikle çiğdem tarlaları, ziyaretçilerin hayranlıkla izlediği ve bolca fotoğraf çektiği noktalar arasında yer alıyor.

YÖNETİCİLERE SESLENDİLER

Vatandaşlar, bu doğal güzelliklerin korunması konusunda yöneticilerden destek bekliyor. Özellikle off-road alanına dönüştürülmemesi ve doğanın zarar görmemesi için çağrıda bulunuyorlar. Gündoğmuş'un bu benzersiz alanlarının doğal halini koruyarak gelecek nesillere aktarılması talep ediliyor. – Özlem Kaygusuz

Zarar vermeyin!