Ziyaret turu tam gaz

Ziyaret turu tam gaz AK Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Aykut Yarar, Teşkilat Başkanı ve Seçim İşleri Başkanı ile birlikte İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Suat Karadal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret turu tam gaz

AK Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Mehmet Aykut Yarar, Teşkilat Başkanı ve Seçim İşleri Başkanı ile birlikte İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Suat Karadal’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Gündoğmuş İlçe Başkanlığı’na seçilen Mehmet Aykut Yarar, teşkilat çalışmaları kapsamında ziyaret turlarına devam ediyor. Bu kapsamda Yarar, AK Parti Teşkilat Başkanı ve Seçim İşleri Başkanı ile birlikte Gündoğmuş İlçe Emniyet Amirliği’ni ziyaret ederek Başkomiser Suat Karadal ile bir araya geldi.

İLÇE ASAYİŞİ MASAYA YATIRILDI

Ziyaret sırasında Yarar ve ekibi, ilçedeki güvenlik çalışmalarını yerinde inceleyerek, emniyet personelinin ihtiyaçları ve yürütülen projeler hakkında bilgi aldı. İlçedeki asayişin sağlanması ve vatandaşların güvenliğinin temini için emniyet birimlerinin önemine değinen Yarar, AK Parti Gündoğmuş İlçe Teşkilatı olarak her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını vurguladı. Yarar, vatandaşların huzur içinde yaşaması için fedakarca çalışan güvenlik güçlerine destek olmaya devam edeceklerini belirterek, Başkomiser Karadal ve ekibine özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Başkomiser Suat Karadal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, güvenlik hizmetlerinin sürdürülebilirliği adına yerel yönetim ve sivil toplumun desteğinin önemine dikkat çekti. Karadal, emniyet teşkilatının ilçedeki huzur ve güven ortamını korumak için var gücüyle çalıştığını belirterek, AK Parti teşkilatına ziyaretleri için teşekkürlerini sundu. Yarar’ın ilçedeki kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi. –Burak Eyüp Gül

Ziyaret turu tam gaz