Abonelerine büyük kolaylık

  Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, yeni düzenleme abone türlerinde de büyük değişikliğe gidiyor

 

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, yeni düzenleme abone türlerinde de büyük değişikliğe gidiyor. Başkan Menderes Türel, tarım ve hayvancılıkla uğraşan, abonelik alamayan vatandaşların sorunlarına özel abonelik imkanlarıyla kolaylık sağlanacağını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ASAT Genel Kurul toplantısında özellikle kırsal kesimde yaşanan su sıkıntılarının çözüme kavuşturulacağı müjdesini verdi. Daha önce abonelik verilemeyen, tarım arazisine kulübe, ev yapmış çiftçiler, artık bahçe aboneliği ile aylık 20 metreküpe kadar su kullanabilecek. Evinin altında hayvancılık yapan vatandaşların su kullanım aralığı ise 20 metreküpten 40 metreküpe çıkarılacak.
ÇİFTÇİYE BAHÇE ABONELİĞİ
Konuyla ilgili ASAT Genel Kurul toplantısında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, özellikle kırsal kesimde yaşanan sorunların yapılan değişikliklerle çözüme kavuşacağını söyledi. Hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yaşadığı sıkıntılarla ilgili de düzenleme yapıldı. Belediyecilik hizmetlerinden yararlanan ancak su aboneliği alamayan vatandaşlara da geçici abonelik verilecek.