Başkan Göktepe'den üreticilere uyarı

Başkan Göktepe'den üreticilere uyarı Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Gündoğmuş'lu üreticiler için de önem arz eden ÇKS başvurularının 2 Ocak'ta sona ereceğini hatırlattı.

Başkan Göktepe’den üreticilere uyarı

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, Gündoğmuş’lu üreticiler için de önem arz eden ÇKS başvurularının 2 Ocak’ta sona ereceğini hatırlattı.

Geçtiğimiz günlerde Gündoğmuş İlçe Tarım Müdürlüğü’nün yaptığı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) uyarısının ardından bir hatırlatma da Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe’den geldi.

‘2 OCAK’TA SONA ERİYOR’

“Bilindiği üzere 1 Eylül’de başlayan 2024 yılı ÇKS işlemleri 2024 yılı 2 Ocak’ta sona erecek. ÇKS işlemini yaptırmayan üreticilerimiz, Doğrudan Gelir Desteği, Mazot Gübre Desteği, Makine Ekipman Desteği, Sübvansiyonlu Krediler Desteği ve TARSİM Sigortaları desteğinden, Sertifikalı Tohum ve Fidan Desteği ve Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği gibi birçok destekten ÇKS’de güncel kaydı olmadığından dolayı yararlanamayacak. Bu nedenle üreticilerimizden 2 Ocak 2024 tarihine kadar odamıza gelerek ÇKS güncellemelerinizi yapmalarını rica ediyoruz” dedi. – Vedat Uygur

Başkan Göktepe’den üreticilere uyarı