DSİ inceleme yaptı

DSİ inceleme yaptı Gündoğmuş'ta Sümeni Göleti tamamlama inşaatının ilerleyişi hakkında incelemelerde bulunmak üzere Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Tazegül ve teknik heyet bir araya geldi.

DSİ inceleme yaptı

Gündoğmuş’ta Sümeni Göleti tamamlama inşaatının ilerleyişi hakkında incelemelerde bulunmak üzere Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Tazegül ve teknik heyet bir araya geldi. İnceleme sırasında yüklenici firmadan işin ilerleyişi hakkında detaylı bilgi alındı.

DSİ Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Tazegül ve beraberlerindeki teknik heyet, Gündoğmuş İlçesi'nde başlatılan Sümeni Göleti tamamlama inşaatının ilerleyişini değerlendirmek üzere bir araya geldi. İnşaat sahasında yapılan inceleme ve değerlendirme çalışmaları kapsamında, yüklenici firmadan işin devam eden aşamaları hakkında detaylı bilgi alındı. Ayrıca, inşaat sürecinde karşılaşılabilecek potansiyel sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırılarak projenin başarıyla tamamlanması için gerekli adımların atılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. – Özlem Kaygusuz

DSİ inceleme yaptı