Türel: Limanı Gündoğmuş'a dağın başına mı yapayım!

  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Muratpaşa İlçe Danışma Meclisi'ne katılarak, hizmetlerini anlattı, görüş alışverişinde bulundu

 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Muratpaşa İlçe Danışma Meclisi'ne katılarak, hizmetlerini anlattı, görüş alışverişinde bulundu.
Antalya'nın dünyanın yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyleyen Başkan Türel, "Bizim Antalya'ya koyduğumuz vizyon ve perspektifi, bazı at gözlükleriyle bakanların, bazı örümcek ve dar kafalıların anlaması mümkün değildir. Aslında çok iyi anlıyorlar da biz bunları başardığımızda kendilerine ömür boyu sıra gelmeyeceğini düşünerek Antalya batsın, Menderes Türel de batsın, AK Parti de batsın, sıra bize gelsin diye büyük bir hezeyanın içindeler" diye konuştu. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tamamladığı ancak açılışını yapmadığımız 28 tesis olduğunu belirten Başkan Menderes Türel, "Halkın arasına çıktığımızda alnımız ak" dedi.
“Yat limanı yapma, Kruvaziyer Limanı yapma çünkü sahilleri kapatıyorsun” şeklinde eleştiriler aldığını söyleyen Türel, “Bu limanlar halka sahilleri kapatıyor diyorsanız, bu limanı Korkuteli'ye, Elmalı'ya, Gündoğmuş'a dağın başına mı yapacağım? Liman deniz kenarına yapılır. Nereye yapacağız biz bu limanı? Bu liman deniz kenarına yapılacak. Ama dediğim gibi dünyayı görmemişler, tanımıyorlar, bilmiyorlar. Vay efendim şehir içinde olmazmış. Nereye götüreceğiz. Barcelona'nın en işlek caddesinin denizle buluştuğu yerde 7 tane kurvaziyer liman var. Biz daha bir tane yapacağız diye canımız çıkıyor. Onu da yapma diyorlar. Ama biliyorlar biz bunları yaparsak onlara sıra gelmeyecek. Dertleri o” diye konuştu.