Fideler ürün verdi

Fideler ürün verdi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından Gündoğmuş'taki çiftçilere gönderilen fideler ürünlerini verdi


Fideler ürün verdi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tarafından Gündoğmuş’taki çiftçilere gönderilen fideler ürünlerini verdi. İlçede yaşayan Birol Arslan, ürünlerden bir paket yaptırarak Böcek’e gönderdiklerini belirtti.


Büyükşehir tarafından Gündoğmuş’ta çiftçilere dağıtılan fideler ürünlerini verdi.



Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, koronavirüs salgını döneminde ekonomik gücü zayıflayan çiftçilere her türlü desteği vermek için Mayıs ayında Gündoğmuş’ta 40 bin adet fide dağıttırmıştı.
Çiftçilere dağıtılan fideler ilk meyvelerini verdi. İlçede yaşayan Birol Arslan, gönderilen fideleri toprakla buluşturduklarını ve ilk meyvesini de aldıklarını söyledi. Arslan, “Yetişen ürünlerden bir paket yaparak Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Muhittin Böcek'e gönderdiğiniz fidanların hasadını yapmaya başladık. Büyükşehirin ilgili birimlerine ve Başkanımız Muhittin Böcek'e çiftcilerimize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.