Gündoğmuş'a 15 milyonluk yatırım

Gündoğmuş'a 15 milyonluk yatırım Antalya Valisi Hulusi Şahin, Başkan Gülen'in ziyaretinde Gündoğmuş'a çeşitli projelerde kullanılmak üzere 15 milyon yatırım yapacağını bildirdi.

Gündoğmuş’a 15 milyonluk yatırım

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Başkan Gülen’in ziyaretinde Gündoğmuş’a çeşitli projelerde kullanılmak üzere 15 milyon yatırım yapacağını bildirdi.

VALİ ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Gündoğmuş Belediye Başkanı Ali Gülen, ilçenin mevcut sorunları ve taleplerini iletmek amacıyla Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Görüşmede, ilçenin karşılaştığı zorluklar ve vatandaşların ihtiyaçları hakkında bilgi verildi. Başkan Gülen, Valisi Şahin’den ilçenin gelişimi için destek ve çözüm önerileri talep etti.

ANKARAYA DA AKTARACAK

Çok verimli bir ziyaret olduğunu aktaran Başkan Gülen, “Alanya-Manavgat arası karayolları yapımı için talebimizi ilettik. Yolun devam etmesini istedik. Bize 15 milyon para ayırdığını müjdeledi. Mahallemizde parke taşları ve diğer çalışmalarımız için kullanacağız. İlçemizde bazı dairelerde kadrolarda eksiklik bulunduğunu aktardık. Her konuda yardımcı olacağınız söyledi. Güzel bir görüşme oldu” diye konuştu. Başkan Gülen Vali Şahin ziyaretinden sonra sorunları Ankara’da da çeşitli ziyaretlerde dile getireceğini ve var gücüyle Gündoğmuş’un kalkınması için çalışacağını söyledi. -Özlem Kaygusuz

Gündoğmuş’a 15 milyonluk yatırım