Gündoğmuş'ta üretim hedefi

Gündoğmuş'ta üretim hedefi CHP'nin Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, ilçedeki seçim çalışmaları kapsamında hedeflerini aktarmaya devam ediyor.

Gündoğmuş’ta üretim hedefi

CHP'nin Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, ilçedeki seçim çalışmaları kapsamında hedeflerini aktarmaya devam ediyor.

CHP'nin kesinleşen adayları arasında yer alan Gündoğmuş Belediye Başkan Adayı Nurettin Sönmez, ilçede aktif bir şekilde çalışmalarını yürütüyor. Sendika geçmişine sahip olan Sönmez, örgütlenmeye ve birlikte çalışmaya büyük önem verirken, Gündoğmuş'un arıcılık ve hayvancılık potansiyeline odaklanacaklarını belirtti.

İLÇEDE TARIMSAL ÜRETİMİ ARTIRMAK İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK

Sönmez, üreticilerle gerçekleştirdiği görüşmenin ardından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde üretimi artırmaya dönük önemli adımlar atacağız. Arıcılık, tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızla ortak kararlar alacağız. İklim ve toprak yapısına uygun tarımsal üretim yapmak için her türlü çalışmayı yapacağız. Üretilen ürünler, değerinden tüketiciye ulaştırılacak. Bu sistemin örnekleri çok. Hep birlikte Gündoğmuş'ta biz de uygulayacağız. Üretici emeğinin hakkını alacak. Ürün tanınırlığını sağlayacağız. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz," dedi. – Özlem Kaygusuz

Gündoğmuş’ta üretim hedefi.