Konkordato davası'nın uzatılma ilanı

Konkordato davası'nın uzatılma ilanı Davacı İbrahim Başer ile davacılar Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğüne kayıtlı Modern Klima ve Protek Deniz İskeleleri, Protek Deniz İskeleleri ve Protek Teknik Üren

Konkordato davası'nın uzatılma ilanı
Davacı İbrahim Başer ile davacılar Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğüne kayıtlı Modern Klima ve Protek Deniz İskeleleri, Protek Deniz İskeleleri ve Protek Teknik Ürenler'in Konkordato süreleri 2 ay uzatıldı.
Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Davacı İbrahim Başer Modern Klima Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile davalılar Modern Klima Teknolojileri San ve Tic. Ltd. Şti. , Protek Teknik Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ve Protek Deniz İskeleleri İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. ile 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından 30.09.2021 günü alınan karar ile atanan geçici Konkordato Komiserleri Mali Müşavir Evliya Karakuş, Hukukçu Av. Özge Kavuk ve Makine Mühendisi Ahmet Çoşgun'un görevleri 2 ay süre ile uzatıldı. Ayrıntılı bilgiye Basın İlan Kurumu ilan.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.