Saray gibi ev yapıyoruz

Belediye tarafından inşaatı süren konutları inceleyen Başkan Özeren, 'Adam gibi adamlar ikamet etsin diye, saray gibi evler yapıyoruz



Belediye tarafından inşaatı süren konutları inceleyen Başkan Özeren, “Adam gibi adamlar ikamet etsin diye, saray gibi evler yapıyoruz. Rabbim tamamlamayı nasip etsin” dedi.

Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, belediyesi tarafından ‘Gündoğmuş’ta bir evim var’ projesi kapsamında inşaatına başlanan ve evi olmayanları ev sahibi yapacak konutların inşaatlarını inceledi. Konutların son durumu hakkında bilgiler veren Özeren, “Muhteşem dağ ve orman manzaraları, şehrin tamamına hakim bir mekan, kod farkından dolayı önü kapanmayan cepheler, şirin şehirde şirin bir mahalle... Gelin kendiniz görün. Adam gibi adamlar ikamet etsin diye, saray gibi evler yapıyoruz. Rabbim tamamlamayı nasip etsin” dedi.
Konutların kaba inşaatı Ocak ayında bitirilecek, şartlar ve detaylar açıklanıp yılsonunda da anahtar teslimi gerçekleştirilecek. 7 sitede 6’şar daire olarak toplam 42 konut inşa edilecek. Daireler 100 metrekare genişliğinde olacak. Fiyatların 90 ile 120 bin TL aralığında olacağı tahmin ediliyor.