Turizmden yeterince pay alamıyoruz!

Turizmden yeterince pay alamıyoruz! İbradı, Gündoğmuş, Akseki (İGA) Havzası Projesi İGA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dündar Uluğkay, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret eder

Turizmden yeterince pay alamıyoruz!



İbradı, Gündoğmuş, Akseki (İGA) Havzası Projesi İGA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dündar Uluğkay, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi
Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlker Sönmez ve İGA Havzası Projesi İGA AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Dündar Uluğkay, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaret etti. Müdür Sönmez ve Abdullah Dündar Uluğkay, İbradı, Gündoğmuş ve Akseki Havzasını Turizme Kazandırma Projesi'ni içeren bir bülten hediye etti.
Başkan Çetinkaya'ya İGA Projesi hakkında bilgi veren Abdullah Dündar Uluğkay, Antalya'nın turizm merkezi olmasına rağmen İbradı, Gündoğmuş ve Akseki bölgesinin turizmden yeterince pay alamadığını söyledi. Uluğkay, "Bunu üzülerek dile getiriyoruz. Oysaki Antalya'nın alternatif turizm için en değerli alanlarına ve özelliklerine sahibiz" dedi.
Bölgenin kalkınma faaliyetlerinin başlatılması için bir anonim şirket kuruluşunu gerçekleştirdiklerini vurgulayan Uluğkay, "Proje yörenin kalkınması ve gelişmesi için kış sporları merkezi, profesyonel futbolun yaz hazırlık kamplarının yapılması, engelliler kampının yapılması, alternatif turizmin geliştirilmesi, yörenin doğal ve kültürel değerlerinin tanıtılması şirketin temel amacını oluşturmaktadır" diye konuştu.
Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da Akseki'de okul müdürlüğü yaptığını, yörenin coğrafi ve iklim özelliklerini, sosyal ve kültürel alandaki gelişmelerini bildiğini kaydederek, "Öncelikle bu ziyaretten memnun olduğumu ifade ediyorum. Hazırlamış olduğunuz proje İGA havzasının kalkınması için çok kapsamlı bir projedir. Bu projeyi gerçekleştirmek gerçekten bir rüyanın gerçekleşmesi olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.