'Yine yaz geldi yine suyumuz yok'

'Yine yaz geldi yine suyumuz yok' Gündoğmuş merkeze yaklaşık 5 kilometre uzaklıkla bulunan Güzle evlerinin su sorunu çözülmeyi bekliyor.

'Yine yaz geldi yine suyumuz yok'

Gündoğmuş merkeze yaklaşık 5 kilometre uzaklıkla bulunan Güzle evlerinin su sorunu çözülmeyi bekliyor.

Yıllardır su sorunu yaşadıklarını söyleyen ve bölgede hem evi hem de arazisi bulunan Hasan Arslan, kendisinin bölgedeki mağdurlardan sadece biri olduğunu ifade etti. Arslan, yazlık olarak gittikleri ve neredeyse yılın altı ayını Güzle'de geçirdikleri söyledi. Bölgeye gelen her yetkiliye durumlarını anlattıklarını ama hiçbir çözümün sağlanmadığını söyledi. Evlerine suyun verilmesi için her türlü mücadeleyi vereceğini söyleyen Arslan, bir kez daha medya aracılığı ile yetkililere sesleniyorum dedi.

'Neden verilmiyor?'

Arslan, “Antalya ASAT Daire Başkanlığı ve Antalya Devlet Su İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere her iki kuruma dilekçemi posta ile gönderdim. Evlerimize su neden verilmiyor? Anlamıyorum. Yıl olmuş 2023. Yine yaz geldi biz yine oralara oturmaya gideceğiz. Ama suyumuz yine yok. Ben de resmi olarak yazı yazıp gönderdim. Vermiş olduğum dilekçeme nasıl bir cevap verecekler merak ediyorum” dedi. -Mesut Uygur

su ASAT güzle